Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tips & inspiration

Julklappstips till din bästa vän

Din bästa vän förtjänar bara det bästa så se till att skämma bort hen med något riktigt härligt i jul! Fundera på vad din bästa vän har för intressen och hobbys och utgå från det när du planerar vännens julklapp. För att hjälpa dig lite på traven har vi här nedan listat fem områden och flera olika julklappstips till din bästa vän.


1. Sportig bästa vän? Tema träning och hälsa!

Har din bästa vän fastnat i paddelträsket? Eller kanske ute i löparspåret? Hen kanske är en mästare på hälsosam matlagning och smoothies? Då skall du självklart skämma bort din vän med en julklapp i samma tema. En härlig receptbok som lockar till ännu mer hälsosam matlagning är en kul idé om din bästa kompis är matlagningsintresserad, annars kan en dagbok att föra ner olika träningsresultat i vara en god idé.


Om vännen gillar att prova på nya träningsformer kan det vara roligt att ge bort träningskort och en vattenflaska med uppmaning om att "Köra så det ryker".


Läs också artikeln Julklappstips till mamma


2. Inredningsintresserad bästa vän? Vi har tipsen!

Är din bästa vän inredningsintresserad och tycker att en trevlig hemmamiljö är viktigt för sitt eget välbefinnande? Fundera på vad din vän har och vad hen skulle tänkas uppskatta att tillföra hemmet.


Din vän kanske har det vackert på ytan men behöver hjälp med att strukturera upp i skåp och lådor? Då kan du ge bort praktisk och snygg förvaring i julklapp. Låt delar av vännens stökiga skafferi få flytta ut på köksbänken genom att ge hen praktiska och fina glasburkar i julklapp.


Om din bästa vän gillar att bjuda på middagar kan en vacker karaff vara en trevlig gåva. Fina tvålar som matchas med ett härligt doftljus är förbrukningsvaror som alltid är en populär julklapp!

3. Har din bästa vän stort intresse för att läsa och skriva?

Har du en vän som är kreativ i ord och text? Eller så kanske hen föredrar att läsa? Din kompis kanske är proffs på att låta dessa intressen samspela med varandra? Boken "Perfectly imperfect" är en Bullet journal som låter din vän vara kreativ samtidigt som hen får verktygen för att följa upp sina vanor, sitt mående och sina stressnivåer.


Har du i stället en vän som är intresserad av drömmar och vill lära sig förstå sina egna är boken "Drömjournalen" en perfekt julklapp!


Dagboken 365 är inte bara vacker att vila ögonen på, utan en fin julgåva som låter din vän sätta ljus på sina dagar och samla på minnen att se tillbaka på då året är slut.

4. En personlig gåva

Har du en hög med digitala bilder på dig och din bästa vän som ligger och dammar uppe i molnet, utan att någon får ta del av dem? Framkalla dem, sätt in dem i ramar och ge dem till din vän i julklapp - garanterat en uppskattad present.


Eller varför inte skämma bort din vän med en gåva som bjuder in till en festlig kväll? En gnistrande discokula, enkelt inslagen i ett vackert silkesband med ett fint kort som utlovar en rolig kväll på stan kan vara en härlig julklapp att ge till din bästa vän. Att skapa minnen tillsammans är kanske den allra bästa gåvan!

5. Spel för alla tillfällen!

Har du en bästa vän som älskar att spela spel och gärna bjuder in till spelkvällar med hela kompisgänget? Härligt! Slå in en julklapp som ni kan använda vid nästa tillfälle! "Bästa snacket" kommer garanterat få i gång samtalet kring bordet, "Jag har aldrig" kommer få er att höja på ögonbrynen och om ni vågar kan spelet "Vem i rummet" skapa både hysteriska skratt och avslöjande om vilken bild ni faktiskt har om varandra… På Lagerhaus har vi spel i flera olika kategorier där du garanterat kan hitta den perfekta julklappen till din speltokiga och bästa vän.


Vi hoppas du i denna artikel fått flera bra julklappstips till din bästa vän! Vill du läsa fler julklappstips kolla in våra artiklar Julklappstips till din syster samt Julklappstips till pappa.


Psst! Glöm inte att slå in ditt paket med kärlek - spana in allt för presentinslagning här!

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!