Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Vykort

När du vill lägga grädden på moset eller skapa en känsla med en gåva till en speciell person, så är ett vykort eller vikta kort den perfekta detaljen. Med ett roligt vykort så skapar du en glädjekänsla och förväntan att öppna presenten, eller så kan du skapa en kärleksfull känsla med romantiskt vykort.

Du behöver självklart inte köpa ett vykort att ge med en present, utan du kan skicka ett coolt eller roligt vykort till en släkting eller kompis som bort långt bort. Vi har doftkort som kommer i flera härliga dofter som chokladkaka och kokos som är en extra touch till någon du bryr dig om, en liten rolig överraskning när de öppnar kuvertet!

Budskapen på våra vykort och vikta kort kan vara motiverande, romantiska men också skämtsamma så att det finns ett kort till alla. Ett motiverande vikt kort med ett härligt skriftligt budskap går aldrig fel, hen kommer känna sig alldeles varm inombords! Tänk dig att lägga vårt vykort med budskapet ”the world needs more women like you”, med ett personligt och kärleksfullt meddelande inuti, på en omtänksam present. En tår kommer nästan garanterat.

Köp Lagerhaus roliga vykort & vikta kort online och skapa känslor!

Underkategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!