Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Om Lagerhaus

Lagerhaus AB - we create Happy Places!


Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett Happy Place!


Lagerhaus vill hjälpa sina kunder att skapa personliga, trivsamma hem och inspirera till glädje i vardagen. Största delen av sortimentet består av härlig egen design, som skapas av Lagerhaus kreativa designteam i Göteborg. När Lagerhaus skapar din favoritinredning har de alltid funktion, människa och miljö i fokus.


Lagerhaus öppnade sin första butik 1996 i just Göteborg och idag finns totalt 44 butiker i Sverige och Norge. Har du inte en butik nära dig är du välkommen till vår webbshop, vi skickar varor till dig i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av investeringsbolaget Goodfellows Ventures och familjen Yngvesson.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.