Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Kökstextil

Här hittar du kökstextilier i flera färgkombinationer olika varianter. Vi har grytlappar i flera olika färgar och vår virkade grytlapp är gjord av 100% restmaterial från textilindustrin. Det finns matchade grytlapp, grytvante och förkläde som passat fint att ha tillsammans. Spana in våra fina mönstrade kökshanddukar i roliga färger som definitivt kommer att liva upp ditt kök. Välj snygga och färgglada handdukar efter årets säsonger, handdukar med tryck eller matcha med en högtid för att få extra stämning i hemmet.  


Med små medel kan du enkelt förändra ett helt kök. Skapa en trevligare hemkänsla och inred med fler textiler, det skapar både lugn och harmoni. Spana in sortimentet och välj ut dem som passar just din personliga stil. Alla våra kökstextiler håller hög kvalitet och funktion. Skapa en härlig miljö i ditt kök och köp kökstextiler hos oss på Lagerhaus!

Underkategorier

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!