Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

  • Hem
  • Kök & servering

Kök & Servering

Allt du behöver till köket & serveringen för att underlätta ditt liv i köket finns här hos oss. Vi vet att det kan vara lite tråkigt efter jobbet att ställa sig i köket, så vi har samlat de produkter du behöver för att göra det enklare för dig, men också produkter för att snygga till köket. 


Om du vill ha praktiska produkter så ha vi praktisk köksförvaring så att du enkelt kan sortera ditt kök. Vi har böcker till både mat & dryck så du enkelt kan förbereda ingredienserna och slippa tänka på vad du ska laga för något. Gör det enkelt för dig med våra produkter inom matberedning, och gör köket roligare och snyggare med trendiga glas & porslin från Lagerhaus som förhoppningsvis ger dig ett leende efter maten är klar. 


Servera maten med fina brickor & fat på våra färgglada bordstabletter och underlägg. När middagen är klar så kan du be din partner att städa upp med hjälp av våra städ & disk produkter. 


Glöm inte att ge dig själv en belöning med vårt goda godis som ofta är säsongsbaserat! Allt som du behöver till kök & servering har vi på Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!