Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Böcker

Visst är det kul att lära sig nya saker? Vi på Lagerhaus har mängder med böcker för alla åldrar och personligheter. Det finns roliga men också motiverande presentböcker, kokböcker för den matintresserade, trädgårdsböcker för den händige och dagböcker för den personliga. Vi har även böcker inom bakning, tipsböcker, peppande böcker och mycket mer. En bok kan också vara en fin inredningsdetalj. Många av våra böcker passar perfekt som coffee table bok som du snyggt kan dekorera ditt hem med. Lägg böckerna på varandra och pryd med dekoration som ljus eller blommor.

En bok är en perfekt present till dig själv eller överraska någon du tycker om. Välj bland spännande kokböcker och presentböcker med olika budskap. Vi har böcker som hjälper den som vill brygga egen öl, planera för sin hälsa eller skriva sin egen självbiografi. Lagerhaus är det rätta stället för dig som vill köpa en riktigt bra bok!

Liknande kategorier

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!