Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Köksförvaring

Här finner du all köksförvaring du behöver för att organisera ditt kök på ett smart sätt. Vi spenderar mycket tid i köket och det ska vara en plats att trivas på. Genom att sortera och organisera i köket minskar stressen och det blir en lugnare plats att vara på. För visst är det trevligare med exempelvis sylt, havregryn eller helgens bärskörd i någon av våra fina glasburkar.  


Förvara färskpressade juicen i glasflaskor och ställ in i fylken. Flaskorna finns i flera olika storlekar och funkar utmärkt till saft eller som vattenflaska på middagsbordet och perfekt för picknicken i sommar. Med våra snygga förvaringskorgar kan du enkelt få bort det du inte vill ska vara framme eller dekorera köksbänken med en trendig redskapshållare med matchande köksredskap i. Vi har även pappershållare och receptblock.  

 

Allt för en enklare förvaring i köket. Med små medel kan du enkelt organisera och få bättre ordning. Köp din köksförvaring online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. 

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!