Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Förvaringskorgar

Med smart köksförvaring blir det enkelt att får undan sådant som du inte vill ha framme och hålla ordning och reda i köket. Skapa en härligare miljö i köket och organisera med en smart småförvaring. Samla dina slevar och stekspadar lättillgängligt i en snygg redskapskapshållare eller ett praktiskt bestickställ på köksbänken bredvid spisen istället för att gömma undan dem i en låda. Färska kryddor och flaskor med olja och vinäger förvaras snyggt tillsammans i en trälåda eller förvaringskorg. Placera småsaker i våra flätade förvaringskorgar gjorda av sjögräs, lika snygga som praktiska. Placera diskmedlet och diskborsten i vårt diskbänksställ i svart metall som även matchar med andra produkter som vårat bestickställ och diskställ.  

 

Hos oss hittar du redskapshållare, förvaringskorgar och annan smart köksförvaring i olika material och färger. Hitta dina favorit förvaringskorgar på Lagerhaus!

Liknande kategorier

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!