Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Partytillbehör

Party, party, party! Du har kommit helt rätt om du vill ha de bästa partytillbehören som gör att en vanlig fest känns som den bästa festen någonsin. Det gäller att skapa känsla av att man är på en rolig och storslagen fest med hjälp av fin dekoration, härliga färger och ballonger överallt!

Girlanger ska pryda ingången. Har du en liten gång och en altan så är det perfekt att hänga girlanger som en tunnel så att det känns som man går in till festen. Vi har massor av färgglada och glittriga girlanger och vimplar i olika mönster och bokstäver.

Ett bra komplement till girlanger är stora och färgglada ballonger samt folieballonger som finns i form av nummer, bokstäver och ord. Du kan blanda girlanger och ballonger för att göra det ännu festligare. Pryd väggarna med dem inomhus och fäst dem vid bordet för att fortsätta festkänslan och temat från altanen in till hemmet.

Man får inte glömma detaljerna, så därför har vi konfetti, övriga partytillbehör som hattar och dekoration till tårtan samt sugrör och godispåsar till barnen. Med partytillbehör från Lagerhaus så blir feststämningen på topp!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!