Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Konfetti

Konfetti kan man inte få nog av. På varje fest som du kan tänka dig så bör det finnas konfetti. Varför? För när man ser konfetti, så vet man att det är party time! Vi har fyrkantig konfetti i svenska färger som är perfekt till studentfesten, midsommar och nationaldagen. Vår konfettipåse LOVE har konfetti i form av hjärtan; här kan du överraska din partner när hen kommer hem, med konfetti som leder till ett romantiskt dekorerat middagsbord. Sist men inte minst så har vi vår konfettipåse PARTY som har rund konfetti i massor av olika färger som passar till alla möjliga fester som barnkalaset eller inflyttningsfesten.

Med konfetti så skapar du en känsla av glädje och att det är en speciell dag. Den konfettipåsen som du väljer ska spegla festens eller tillfällighetens känsla, vare sig det är kärlek, glädje eller spänning.
Skapa Happy moments med konfettipåsar från Lagerhaus!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.