Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Övriga partytillbehör

Här har vi samlat massor av partytillbehör som du behöver för en riktigt lyckad fest. Vad är ett födelsedagskalas utan tårtljus? Ljusen finns i flera olika motiv, med eller utan glitter och vi har även sifferljus i guld eller silver som snyggt kommer pryda tårtan. Glöm inte att önska dig något när du blåser ut dem bara! Pynta glasen med drinkpinnar och dekorera bordet med serpentiner. Dela ut partyvisslor och partyhattar till dina gäster, vi lovar att det kommer bli väldigt uppskattat och bidra till många skratt.

Välja och vraka bland alla våra partytillbehör och välj ut dina favoriter. Sätt din personliga prägel på pyntet och dekorera utefter din stil så kommer det garanterat bli en lyckad fest. Oavsett om det är födelsedagskalas, nyårsfest eller studentmottagning har vi de rätta tillbehören för dig. Ingen fest utan pynt!

Köp dina partytillbehör hos oss!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!