Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

  • Hem
  • Höstnyheter

Höstens nyheter

Bland höstens nyheter hittas bland annat glimrande ljuslyktor, lampskärmar i rotting, ljusstakar i stengods, vaser i vackra nyanser, tuftade prydnadskuddar och krukor i jordnära toner. Färgskalan går i naturliga jordnära toner med brunbrända och beigea nyanser som bas. Detta mixas med accentkulörerna grönt och lila. Material så som glas, rotting, fuskpäls och keramik är centralt för kollektionen. Formspråket är mjukt, romantiskt med inspiration från 60-talet. Det botaniska mönstret BODIL är hämtat från 60-talets glada fina blommönster, dock med en höstig touch. Naturen är nära, avtryck på textilier med blad och växter. Vidare har kollektionen inslag av havet och dukningsdetaljer som andas lyx. 

Kollektionen utstrålar lugn och värme - men har också tjusiga och lyxiga inslag - speciellt på det dukade bordet. I figur- och mönsterform hittas även YIN och YANG, balans på Lagerhaus glada vis!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!