Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

  • Hem
  • Party & present

Party & present

Ska du anordna ett party eller ska du kanske slå in en present? I så fall har du kommit helt rätt. Oavsett om du ska ha kalas när någon fyller år, en superhärlig temafest eller bara fira ett speciellt tillfälle - så är det faktiskt partytillbehören som livar upp och gör partyt riktigt festligt! Ett barnkalas blir mycket roligare med ballonger, vimplar, serpentiner i olika färger och partyhattar så klart!

Självklart har vi även produkter för både halloweenpartyt, kräftskivan, bröllopet och studenten. Och så klart födelsedagar i alla åldrar! Ingen blir väl för gammal för ljus på tårtan? Är det du som ska dekorera? Då har vi några tips - oftast får man många roliga idéer av att bara titta på festaartiklarna i sortimentet, så när det väl är dags att sätta allt på plats så arbeta med hela blickfånget. Kanske har du en tom yta att hänga upp något fint? Kanske kan varje gäst få något roligt partytillbehör på sin plats om det är bordsplacering på festen.

Om det mot all förmodan skulle bli en tråkig stund på festen - så liva upp den med ett roligt sällskapsspel! Vi lovar att du kommer få dig ett gott skratt och festen är i gång igen när du tar party och present produkter!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!