Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Läraren

Ska ni ge en avslutningspresent till läraren? Då har ni kommit helt rätt. Vi har samlat mängder med presenttips som din lärare kommer uppskatta. Ibland kan det vara svårt att visa uppskattning till läraren under läsåret och därför kan det vara kul att ge en liten present på skolavslutningen. Samla ihop klassen och hitta den bästa presenten.  

 

Dricker din lärare kaffe? I så fall kan en kopp med ett roligt och personligt citat på vara en fin present. Spana in vår mugg VÄRLDSBÄST och BOSS som garanterat kommer bli omtyckt. Matcha muggen med en chokladkaka VÄRLDSBÄST eller med annat gott godis. Gör ett litet fint kit och lägg i någon av våra fina presentboxar. En ljuslykta är en neutral present som de flesta tycker om och även något man aldrig kan få för många utav. Slå in presenten med ett fint inslagningspapper eller i cellofan med ett passande band runt.  

 

Köp presenten till läraren här!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!