Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Inredning

Hitta inredning och möbler som passar din inredningsstil och som skapar ditt personliga hem. Vi erbjuder ett brett utbud av inredning som kommer ger värme och glädje i ditt hem. Vi har snygga och praktiska produkter till alla rum i hemmet. Uppdatera dina krukor, vaser eller ljuslyktor samt få ordning hemma genom att förvara rätt, vi har flera olika förvaringslådor.

Våra inredningskategorier innehåller inredningsdetaljer i olika stilar, så att du kan matcha ihop de produkter du vill, utifrån det färgtema och material du önskar. På så sätt håller du en röd tråd i din inredning och i ditt vardagsrum eller sovrum. Mixa och matcha bland våra produkter för att inreda på ett roligt sätt och för att skapa ditt happy place!

För att få den där mysiga hemkänslan rekommenderar vi våra ljus & ljusstakar, samt tvål & doft. Välj bland ljuvligt gott doftande doftljus eller inred med snygga ljuslyktor i härliga färger och former. Ge ditt badrum ett lyft med våra populära handtvålar som inte bara doftar gott - utan också vårdar dina händer då de innehåller ingredienser av bra kvalitet.

Med hjälp av inredning och möbler skapar du din personliga känsla i hemmet. Här har du all heminredning du behöver.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!