Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Nyheter

Här hittar du alla våra trendiga nyheter ifrån alla huvudkategorier som inredning, kök & servering och party & present. Det är här du vill kolla om du vill hitta något nytt för den kommande eller pågående säsongen, eller om du vill hitta nya och trendiga produkter till din inredning! 


Här samlas allt nytt inför vårens värme och uteliv, påsk, sommarens fester, tillbaka till skolan säsongen, höstens nyheter och självklart alla nya julprodukter. Men också inför speciella dagar som alla hjärtans dag, mors dag, kräftskivan, fars dag och halloween. Om säsongen är inne och du behöver något särskilt, så hittar du det antingen här eller i en av våra säsongsbaserade kategorier. 


Du hittar alla våra nyheter för varje säsong och speciella dagar på året här eller i din närmaste Lagerhaus butik! 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!