Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Vad vore livet utan godis? Här hittar du en mängd olika godissorter som livar upp kalaset, festen, fredagskvällen eller en helt vanlig måndag. Vi har alltid godis för passande högtid som påskgodis, julgodis eller hjärtgodis till alla hjärtansdag och såklart många sommarfavoriter som gelégodis i smakerna persika eller melon.

Dessutom är det en perfekt present att ge till någon du tycker om då många av våra godisförpackningar har gulliga eller roliga budskap, som ”du är bäst” och ”I like you”. Ge bort godiset som det är eller lägg de i en cellofanpåse eller i någon av våra fina presentboxar eller presentpåsar för än lyxigare känsla. Många av våra godis sorter passar också bra som dekoration och pynt, sprid ut små chokladhjärtan eller godiskulor på bordet för en rolig och lite annorlunda dukning.

Hitta dina favoritgodisar hos oss!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!