Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Godis

Vad vore livet utan godis? Här hittar du en mängd olika godissorter som livar upp kalaset, festen, fredagskvällen eller en helt vanlig måndag. Vi har alltid godis för passande högtid som påskgodis, julgodis eller hjärtgodis till alla hjärtansdag och såklart många sommarfavoriter som gelégodis i smakerna persika eller melon.

Dessutom är det en perfekt present att ge till någon du tycker om då många av våra godisförpackningar har gulliga eller roliga budskap, som ”du är bäst” och ”I like you”. Ge bort godiset som det är eller lägg de i en cellofanpåse eller i någon av våra fina presentboxar eller presentpåsar för än lyxigare känsla. Många av våra godis sorter passar också bra som dekoration och pynt, sprid ut små chokladhjärtan eller godiskulor på bordet för en rolig och lite annorlunda dukning.

Hitta dina favoritgodisar hos oss!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!