Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljus & ljusstakar

Här hittar du stilsäkra och populära ljusstakar och ljushållare i bra kvalitet som gör ditt hem extra mysigt och välkomnande. Vi har både värmeljus, stearinljus och batteridrivna ljus som fungerar bra till de olika ljushållarna. Vi har blockljus i små och stora storlekar, samt i många fina färger - som du kan placera på ett snyggt ljusfat av glas, stengods, polystone eller marmor. Du finner dessutom en mängd väldoftande doftljus i olika stilar, hitta din favorit och låt ditt hem dofta ljuvligt gott. Doftljusen kommer i många olika härliga färger och med charmiga citat och budskap på.

Vi erbjuder vidare en rad olika färger på våra populära rustikljus, och vill du spexa till det lite extra ska du spana in våra häftiga twistade ljus som också finns i mängder av olika färger. När du ska ha kalas hittar du även dina tårtljus hos oss. Gör firandet till något alldeles extra genom att dekorera tårtan med fina sifferljus. Vi har även kronljus, cylinderljus och roliga ljus efter årets alla säsonger och helgdagar!

Glöm inte att kika på vår bästsäljare Ljuslykta MILK! Kanske den mest trendiga ljuslyktan på marknaden och den finns i mängder av storleks- och färgvariationer, alltifrån jordnära toner till pasteller och mer färgstarka kulörer. Vi har även ljuslyktor av andra slag, till exempel hängande ljuslyktor. Dekorera och gör ditt hem mysigt med ljus, ljusstakar och ljushållare från Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!