Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljusfat

Placera ljusfat med mängder av härliga ljus på middagsbordet för en trevlig stämning, eller placera ljusfat på soffbordet som en fin detalj att skåda vid fredagsmyset. Dekorera ljusfaten med fina blockljus i olika färger för att matcha just din stil. Lagerhaus har ljusfat i många olika material så som marmor, skiffer, metall och glas – så du enkelt kan matcha med ditt bord, sidobord eller skänk. 


Våra ljusfat finns i flera olika former; avlånga, runda och fyrkantiga ljusfat som passar till all inredning. Hos Lagerhaus hittar du ljusbrickor i olika storlekar, färger och material så att du kan placera ljusen och skapa den känsla du vill ha i rummet. 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!