Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljus

Ett levande ljus lyfter stämningen i rummet och skapar en mysig känsla. Hos oss hittar du stearinljus i en mängd olika färger, som passar till livets alla stunder året om, såväl sommar som vinter. Lagerhaus stilrena ljus i olika former och färger är en perfekt inredningsdekoration. Vi har bland annat buntljus, blockljus, rustikljus, cylinderljus och kronljus. Häng med på den senaste trenden och spana in våra twistade ljus, de finns i mängder av olika färger.

När du ska ha kalas hittar du även dina tårtljus hos oss. Dekorera tårtan med fina sifferljus och gör firandet till något alldeles extra. Att tända ett värmeljus skapar inte bara stämning och en härlig atmosfär utan också njutbar värme. Mys till det och dekorera såväl vardagsrum som kalas med ljus från Lagerhaus!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!