Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Förvaring

Förvaring är A och O för att få ordning och reda i ditt hem. Den använda toppen ska ligga i tvättkorgen, vantarna har sin plats i en av hallens alla förvaringslådor, räkningarna i den där viktiga-papper-lådan och filtarna ska ligga vikta i korgen bredvid soffan. Vi har det mesta inom förvaring – Boxar, lådor, korgar, backar och väskor i mängder, både i små och stora storlekar, i olika material och stilar.

Missa inte våra stapelbara och hopfällbara förvaringslådor Lager som är oerhört funktionella. En praktisk och fin förvaringskorg är både funktionell och en fin inredningsdetalj i ditt hem. Våra förvaringslådor i trä är otroligt populära och dessa kan användas i såväl badrum som vardagsrum. Vad du än behöver organisera i ditt hem, så hittar du rätt förvaring hos Lagerhaus.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!