Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Förvaringsboxar

Det går inte ha för många förvaringsboxar, det finns alltid saker att förvara och det är en sådan härlig känsla att få undan leksaker, städartiklar och småsaker. Förvaringsboxar behöver inte bara vara en praktisk lösning utan kan också vara en snygg inredningsdetalj.

Hos oss hittar du en mängd olika förvaringslösningar. Stora och små lådor med eller utan lock och förvaringsboxar i varierande material. Välj bland stilrena trälådor, praktiska förvaringslådor med lock, trendiga kontorsboxar eller varför inte en box i metall som passar till vårt metallnät GALLER? Vi har även förvaringsboxar i återvunnet material som du hittar online och i din Lagerhausbutik.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!