Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Badrum

Det är lätt att spendera flera timmar i badrummet och därför är det roligt att ha badrumsinredning som passar just din personlighet. Du kan genom små medel göra stora förändringar, och det är just det vi vill erbjuda. Att göra om ett badrum kan vara både dyrt och bökigt därför har vi produkter så du slipper att genomgå stora projekt. Nya små detaljer fräschar upp badrummet direkt.

Ett måste är våra populära goda handtvålar som finns i flera olika dofter, dem är både snygga och doftar otroligt gott. Inred handtvålen med matchande duschtvål och få ett fint set att dekorera med. Vi har även tvålpumpar och tandborstmuggar i matchande serier. Med vår tvålpump fyller du enkelt på med valfri två och den är som ny igen. Med vår badrumsförvaring kan du enkelt organisera i badrummet. Vi har allt från olika sorts korgar till krokar. Under kategorin övriga badrumstillbehör hittar du mänger med produkter som är bra att ha i ett badrum, speglar, toalettbortsar, handdukar och mycket mer.

Mixa och matcha som du vill och hitta dina favoriter till badrummet här!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!