Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Slå in

Vi har allt som behövs för dig som är expert på att slå in med presentpapper, göra dem snygga och prydliga med hjälp av paketdekorationer och sedan sätta ett fint presentsnöre som sista touch. Men vi har också de perfekta presentpåsarna, presentboxarna och cellofanpåsarna för den som inte har talang för presentinslagning. Du behöver inte skämmas, för vi har otroligt snygga presentlådor som du kan lägga presenten i, så kan du rulla presenten i silkespapper för att göra det ännu mer spännande att öppna.

Fyller ditt barn år så kan det vara smart att använda presentboxar och rulla presenterna i silkespapper istället för att slå in dem med presentpapper. Inte bara sparar det mycket tid och du slipper sitta uppe sent kvällen innan, men uppstädningen efter kalaset blir så mycket enklare. Du kan också blanda att slå in med presentpapper, använda presentpåsar och presentboxar för att göra presentöppningsupplevelsen så mycket bättre! Efter kalaset så kan du spara boxarna och använda dem som en snygg förvaringslåda. Du har många val att välja mellan till presentinslagningen hos Lagerhaus!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!