Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Påskgodis

Att påsk är lika med godis vet vi nog alla vid det här laget och det är idag en av huvudanledningarna till att det ska bli ett lyckat påskfirande. Vårt sortiment av påskgodis innehåller bland annat de klassiska chokladkaninerna och chokladäggen men även mycket annat gott i form av skum- och gelégodisar. Mums!


Kommer du bjuda dina gäster på godiset i form av plockgodis upphällt i någon av våra skålar? Eller kommer du fylla påskägget överfullt med godis och ge bort till nära och kära? Kanske till någon du tycker om? Det bästa av allt, bara unna sig själv något gott under årets gottigaste årstid! 


Vårt påskgodis passar också bra som dekoration och pynt till exempel till påskmiddagen, sprid ut de små chokladäggen eller gelémorötterna på bordet för en rolig och påskig upplevelse. 


Inget påskfirande utan godis!Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!