Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Dekoration

Hos oss hittar du olika typer av dekoration och inredningsdetaljer som gör ditt hem personligt, snyggt och charmigt. Sätt pricken över i:et i hemmet med ett tavelkollage med våra fina ramar. Placera en snygg och praktisk hylla på väggen i hallen och placera vardagsrummets växter i fina och trendiga piedestaler. Vill du skapa en botanisk och grön inredning i hemmet, men inte är vass på att vattna, så är våra konstgjorda växter ett tips för dig. Vi har mängder av krukor som matchar våra konstgjorda växter, likaså amplar och piedestaler – snygga dekorationsdetaljer i hemmet.

Gör ditt hem extra trivsamt och ombonat med våra designade småmöbler. Praktiska och snygga småbord, pallar, bänkar och sittpuffar. Placera våra trendiga sidobord vid soffan eller varför inte använda dem som sängbord? Den praktiska pallen passar perfekt till hallen och hängstolen på altanen eller i trädgården under äppelträdet.

Hos Lagerhaus hittar du inredningsdetaljer, dekorationer och möbler till hemmet som charmar såväl humör som hem.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!