Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Övrig dekoration

Under kategorin övrig dekoration hittar du dekoration för alla rum. Vi har dekoration till både hemmet och festen. Det är inredningsdetaljerna som gör det lilla extra, det är dem som är pricken över i:et och med små medel kan du göra stora förändringar. Låt dig inspireras av en mängd olika dekorationer och mixa och matcha så att det passar in i just ditt hem.  

 

Har du en tom vägg som du vill göra roligare, sätt upp en hylla. Pynta den med konstgjorda växter i en snygg kruka eller en vacker ljusstake. Dekorera sminkbordet med en trendig bordsspegel eller smyckesfat, både praktiskt och snyggt. Här hittar du också fluffiga tofflor, paraplyn och olika typer av fat.  

 

Vi har dekorationer för vardagsrummet, sovrummet eller badrummet så är du lika inredningsintresserad som vi spana in våra roliga och charmiga sortiment. Skäm bort ditt hem och köp övrig dekoration hos oss!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!