Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Servering

Att få till den perfekta dukningen behöver inte vara svårt, mycket sitter i detaljerna som till exempel bestick, så med hjälp av snygga, användbara och roliga serveringsprodukter från Lagerhaus så kommer du bli en mästare på servering och dukning. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter som skapar en helhet i din dukning. Tänk även på detaljerna, kika på våra roliga och stilrena äggkoppar! Att servera är som en konst och vi på Lagerhaus har de rätta tillbehören som brickor och fat för att du ska lyckas. Skapa en mer aptitlig måltid genom en snygg servering och bjud över vänner och familj till en härlig middag.  


Genom att addera nya tillbehör i köket kan pigga upp hela ens vardag då vi kan spendera stora delar av dagen bara till matlagning. Vi har färgglada bordstabletter som skapar en vacker grund, snygga och stilrena karaffer och kannor, servetter i olika färger och mönster, väldigt fina träbrickor som också finns i valnöt så att du får med dig allt gott när du bjudit hem vännerna på fika och mycket, mycket mer.  


Missa inte kategorin övrig servering där vi har samlat allt du kan tänkas behöva så som sugrör i glas, fruktskålar och vattenflaskor. Förbered dig inför middagen, fikat eller festen genom att hitta det du behöver inför serveringen hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!