Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Övrig servering

Här har vi samlat en mängd produkter som passar bra till servering. Vi har vattenflaskor som är perfekta att ta med dig till jobbet eller ut på picknicken, brödkorgar till frukosten och sugrör i glas eller i metall som går bra att återanvända, både praktiskt och bra för miljön. Vi har allt du behöver till festen som tårtfat, dessertbägare, kannor och bålskål.  

 

Under den här kategorin hittar du många bra presenter för den som redan har allt. Många av våra produkter är lika praktiska som snygga. Inred köket med en snygg fruktkorg med härliga färgstarka frukter i eller ställ en prydlig karaff på drinkvagnen, här kan alla hitta något dem gillar. Köp något fint till dig själv eller skäm bort någon du tycker om.  

 

Vi har även här många bra produkter för en lyckad picknick. Kylväskor, termosar och muggar som passar perfekt för en dag i naturen. Samla vänner och familj, packa med god mat och njut av varandras sällskap på en härlig picknick.  

 

Hitta allt du behöver för en lyckad servering här!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!