Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Karaffer & kannor

Här hittar du våra fina karaffer och kannor i glas och plast. De är perfekta att ha som vattenkaraff till lunchen, vinkaraff till middagen eller att blanda saft i till fikat. Karaffer och kannor är inte bara praktiska utan också en fin inredningsdetalj som är lika fin att ha tom, det blir snyggt att placera den på köksbänken eller varför inte på drinkvagnen. Men varför inte använda en snygg kanna eller karaff som en vas till en blombukett!? 


Hos oss kan du välja mellan många olika modeller, former och även mönster. Är du den som gillar den klassiska stilrena eller gillar du mer kannor med inslag av färg? Vi har något som passar alla. Lagerhaus erbjuder karaffer och kannor för alla tillfällen!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!