Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tabletter & underlägg

Bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg är inte bara snygga, de skyddar även bordet mot fläckar och märken. Välj bland en mängd fina underlägg och gör din dukning komplett, för hos oss hittar du enfärgade men färgglada bordsunderlägg, underlägg med ett vackert mönster eller flätade underlägg. Glasunderlägg i trä är ett snyggt och praktiskt komplement till bordstabletterna och det finns även så du kan matcha den i samma serie vilket blir så fint.  


Gillar du att göra en enkel dukning eller blanda bland olika färger har vi det rätta för dig. Duka och anpassa efter årets säsonger, varför inte röda tabletter till jul, gula till påsk eller härligt ljusrosa till sommaren? Hos oss hittar du bordstabletter och underlägg för alla tillfällen helt enkelt, hitta dina favoriter hos Lagerhaus!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!