Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Städ & disk

Vare sig du tycker om att städa eller inte så är det en riktigt härlig känsla när hemmet är nystädat och disken står på tork. Vi har allt du behöver för en komplett rengöring som disk- & bestickställ samt trasor. Ett snyggt disk- och bestickställ kan fräscha upp ett helt kök.


Att ha en disktrasa med ett roligt motiv på kan göra det lite roligare att torka av bordet efter middagen. Matcha våra städ och disk produkter med varandra och skapa din egna personliga stil och gör städningen lite roligare. Vi har fina städserier i metall som passar bra tillsammans.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!