Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Städ & disk

Vare sig du tycker om att städa eller inte så är det en riktigt härlig känsla när hemmet är nystädat och disken står på tork. Vi har allt du behöver för en komplett rengöring som disk- & bestickställ, diskborstar & trasor samt rengöringsmedel i massor av härliga dofter. Få ditt hem att skina med hjälp av våra rengöringsmedel. Här hittar du diskmedel, handtvål och rengöringsspray i våra egendesignade flaskor, som både doftar fräscht och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem. Ett snyggt diskställ kan fräscha upp ett helt kök, för vi erbjuder diskställ i både metall och bambu vilket är otroligt snyggt.  


Att ha en disktrasa med ett roligt motiv på kan göra det lite roligare att torka av bordet efter middagen. Matcha våra städ och disk produkter med varandra och skapa din egna personliga stil och gör städningen lite roligare. Vi har fina städserier i bambu eller i metall som passar bra tillsammans. Vi på Lagerhaus har allt inom städ och disk!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!