Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Diskborstar & trasor

Låt ditt kök skina med våra diskborstar och disktrasor av bambu. Att ha en disktrasa med ett roligt motiv på kan göra det lite roligare att torka av bordet efter middagen. Vi har trasor med olika motiv och roliga tryck på, så hitta en riktigt rolig trasa för att ge ett litet leende! Våra disktrasor BAMBOO går även att tvätta i tvättmaskinen och återanvända, dessutom är de gjorda av 50% bomull och 50% bambu, hur bra?  


Våra diskborstar och grovborstar är gjorda av bambu och är av fantastisk kvalitet, så du kan skrubba riktigt hårt med grovborsten! Vi tänker alltid på miljön, därmed så har vi även en sugrörsborste. Hitta dina rengöringstillbehör hos Lagerhaus och få ett renare hem med hjälp av våra praktiska men fina och roliga diskborstar och trasor.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!