Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Diskborstar & trasor

Låt ditt kök skina med våra disktrasor. Att ha en disktrasa med ett roligt motiv på kan göra det lite roligare att torka av bordet efter middagen. Vi har trasor med olika motiv och roliga tryck på, så hitta en riktigt rolig trasa för att ge ett litet leende! Våra disktrasor är komposterbara och tillverkad i Sverige, hur bra?  


Våra diskborstar och grovborstar är gjorda av bambu och är av fantastisk kvalitet, så du kan skrubba riktigt hårt med grovborsten! Vi tänker alltid på miljön, därmed så har vi även en sugrörsborste. Hitta dina rengöringstillbehör hos Lagerhaus och få ett renare hem med hjälp av våra praktiska men fina och roliga trasor.

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!