Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Present till

Visst kan det vara svårt att hitta en present till en viss familjemedlem, din bästa vän eller din partner? Därför har vi samlat alla de bästa presenterna till alla du kan tänka dig så att du inte behöver gå runt och leta i flera dagar! Leta inte längre efter en present till din bästa vän, köp ett otroligt roligt spel som gör att ni gapskrattar tillsammans eller ett spel med nostalgifrågor om 80-talet.


- Vi har stilrena glas och porslin till den sofistikerade mamman.

- Vi har praktiska och allt det praktiska till matlagning och servering i snygga färger och material till den matälskande pappan.

- Vi har till och med produkter till den som har ALLT, så som roliga spel, serveringsbricka i marmor (hur snyggt?) eller roliga presentböcker.


Det kan vara väldigt svårt att köpa presenter till en student, men vi har samlat alla de bästa och snygga glasen, tallrikarna och skålarna som förbereder den nyexaminerade student inför flytten hemifrån.

Varför inte köpa något elegant till brudparet? Stå ut genom att ge en gåva som en fantastisk snygg vas, färgglada ljuslyktor som står ut eller en unik karaff. Här på Lagerhaus finns presenter till alla happy moments.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!