Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Hemtextil

Genom att inreda med hemtextilier i hemmets alla rum skapar du en varm och ombonad känsla. Sätt färg på ett rum eller på ett helt hem med hjälp av härliga färgglada mattor, mjuka kuddar, snygga kuddfodral samt mysiga filtar och plädar. Här hittar du en mängd olika varianter som du kan mixa och matcha precis som du vill, bara fantasin sätter stopp! Vi har vi kuddar, filtar och plädar i stilsäkra och trendiga mönster - allt för att göra just ditt hem personligt.

Testa nya färgkombinationer eller bryt av med något udda för att få en härlig effekt. Vi har roliga och charmiga kuddar till vardagsrummet - varför inte köpa en söt kudde med formen av en alpacka, sengångare eller katt?! Vi har även mysiga plädar till sängen eller soffan och mattor till hemmets alla golv. Lagerhaus har all hemtextil du behöver för ett mysigare hem.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!