Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Kuddar & kuddfodral

Snygga kuddar och kuddfodral kan få även den tråkigaste soffan att se inbjudande ut. Mixa och matcha dem och skapa din egen stil och känsla. Genom att bara byta ut ett enstaka kuddfodral kan du förändra och förnya ett helt hem, så vill du skapa en förändring med små medel är de den perfekta lösningen. Vi har även roliga och charmiga kuddar till vardagsrummet - varför inte köpa en söt kudde med formen av en alpacka, sengångare eller katt?! 


Hos oss hittar du kuddar och kuddfodral i flera olika former och färger. Vi har motiv och mönster som matchar årets alla säsonger och vilken stil du än söker efter. Kuddar piffar upp soffan som såväl sovrummet, eller varför inte barn rummet? Du hittar även snygga och stora linnekuddar hos oss som passar våra mysiga kuddfodral. Lagerhaus hjälper dig att snabbt och lätt med hjälp av kuddar och kuddfodral att skapa en personlig, mysig och/eller rolig stil i ditt hem.

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!