Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Mattor

Lagerhaus älskar mattor! En matta tillför både skönhet, en ljuddämpande effekt till rummet och har en möjlighet att dela upp rum i olika ytor. Här hittar du våra snygga mattor i olika varianter och storlekar som ger värme och färg till ditt hem. Vi har till exempel vävda mattor med lugg i 100% bomull och spana in våra härliga runda och fyrkantiga trasmattor i återvunnen textil som finns i olika många olika färger. 


Vilken matta du väljer beror såklart helt på din stil, eller ska mattan fylla en funktion som inredningsdetalj, som skydd mot det kalla golvet eller vill du bara ha en mjuk matta att gå på? Vi har mattan för dig som vill skapa en personlig stil i ditt hem, du hittar dem online eller i en av Lagerhaus butiker!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!