Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Gå bort present

Är du ute efter en gå-bort-present har du kommit helt rätt! Är du bortbjuden till en middag eller till ett annat sammanhang där du vill uppvakta värden eller värdinnan kan det vara trevligt med en gå-bort-present. Gåvor är alltid uppskattat och speciellt vid tillfällen där mottagaren inte förväntar det. Hos oss hittar du mängder med tips på bra presenter för alla gå-bort tillfällen.  

En snygg och lite lyxigare handtvål är alltid uppskattat, det är något alla använder men inte alltid vill lägga så mycket pengar på. Det är även en produkt som passar allas stilar och hem. Vem älskar inte doftljus? Välj ut ett gott doftljus och ge bort på middagsbjudningen. Ni kanske till och med tänder det under kvällen och kan tillsammans njuta av den goda doften. Att ge bort ett spel är alltid ett säkert kort, ge bort ett spel som ni kan spela tillsammans på bjudningen för garanterat mycket skratt.

Vi har också allt du behöver för den perfekta inslagningen. Slå in din present i en fin presentpåse eller presentbox. Vi har även cellofan både på rulle och cellofanpåsar i tre olika storlekar som snyggt kommer klä din present. Dekorera inslagningen med fina presentsnören och hangtags för att göra paketen mer personliga. Missa inte våra påsar och boxar som är framtagna speciellt för vinflaskor, vilket är en klassisk gå-bort-present.  

Hos oss hittar du de bästa gå-bort-presenterna!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!