Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Belysning

Att få till den rätta belysningen hemma behöver inte vara svårt. Vi har mycket snygg belysning som passar till alla rum i hemmet. Låt oss ge dig några idéer:

Över middagsbordet så kan du hänga fyra ljuskällor på rad i olika höjd med hjälp av våra snygga lampsladdar. Det skapar en mysig känsla då ljuset är väldigt varmt och härligt från våra ljuskällor. Du kan självklart matcha våra lampsladdar och ljuskällor med en trendig lampskärm som du hänger i vardagsrummet eller i sovrummet.

Ljusslingorna passar perfekt som mysig belysning som kan hängas på väggen, vid fönster eller utomhus på altanen eller balkongen för en härlig stämning. Vi har även ljusslingor för att sätta i granen.

Vi har även massor av snygga och stilrena lampor i massor av former. Sätt våra bordslampor på nattduksbordet, skrivbordet eller fönsterbrädan för en bekväm belysning i rummet. Vägglamporna är perfekt att sätta ovanför sängen eller som dekoration i vardagsrummet. Pröva också våra text lampor som ger ett häftigt neonljus eller vår lampa SMILE som gör rummet roligare.

Belysning till alla användningsområden hittar du hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!