Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljuskällor

Glöm inte komplettera din lampa med rätt ljuskälla. Hos oss hittar du glödlampor och LED-lampor med olika former, ljusstyrka och ljustemperatur. Över middagsbordet så kan du hänga tre av våra ljuskällor GLOB LED på rad i olika höjd med hjälp av våra snygga lampsladdar. Det skapar en mysig känsla då ljuset är somrigt varmt och härligt. Du kan självklart matcha våra lampsladdar och ljuskällor med en trendig lampskärm som du hänger i vardagsrummet eller i sovrummet.

Vi har ljuskällor till alla möjliga lampor och lampskärmar. Mixa och matcha så att du får den dekoration, stil och ljus som passar din inredning och ditt humör. I vardagsrummet så kanske du vill ha en lugnare atmosfär, då ska du välja ljuskälla GLOB LED. Men vill du ha mer av en arbetsstämning så är ljuskälla GLOB OPAL LED rätt för dig.

Hitta den perfekta matchningen av ljuskällor, lampskärmar och lampsladdar hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!