Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Sladdar

Här hittar du lampsladdar av fantastisk kvalitet. Olika långa och med varierande materialdetaljer - ger dig möjlighet att få precis det ljus som du är ute efter till ditt hem. Du kan använda dem till en fönsterlampa eller för att skapa en rustik känsla genom att använda lampsladden som en taklampa. Du kan även hänga upp flera långa och korta sladdar i taket för att skapa en fin samling av glödlampor över matbordet.

Vill du ha en riktigt snygg lampsladd och sätta detaljerna i fokus ska du välja vår snygga guldiga lampsladd i textil - den passar perfekt till vår populära lampskärm Honey Comb. Hos Lagerhaus hittar du den perfekta lampsladden för just dina lampor.
Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!