Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Vaser & krukor

Hitta den perfekta krukan till din nyinköpta växt och förgyll din fredagsbukett med en trendig vas från Lagerhaus. Vi har en stor mängd krukor och vaser i både små och stora storlekar i olika varianter och stilar; väggkrukor, hängande krukor samt större golvkrukor. Vaser som går att använda till såväl blombuketten som dekorativ inredningsdetalj i bokhyllan eller på soffbordet.

Om du vill ta de botaniska detaljerna till nästa nivå så har vi även stilsäkra blompiedestaler som ger en ytterligare dimension i rummet. En kruka eller vas är en fin inredningsdetalj man aldrig kan ha för många utav. Våra krukor och vaser gör ditt hem personligt och trendigt. Vas PETALS, som är en riktigt favorit, har ett vackert mönster av ljusrosa, ljusblå och röda färgstänk. Gör vardagsrummet stilsäkert och tidlöst med hjälp av fina vaser och krukor från Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!