Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Amplar & piedestaler

En piedestal eller en ampel kan sätta fokus på växterna i ditt hem. Med en blomställning eller en hängande kruka får du upp växterna på högre höjder och förändra hela känslan i rummet. Våra piedestaler SQUARE och PODIUM är stilrena inredningsdetaljer där flera växter och krukor får plats. Du kan också placera dessa utomhus vid ytterdörren för att skapa en personlig och välkomnande entré.

Blompiedestaler och amplar passar lika bra inomhus som i uterummet. Du kan till exempel hänga våra amplar, som finns i fyra olika färger, i olika höjder i vardagsrummet för att snyggt dekorera väggen. Förutom att placera blommor på piedestalen kan du framhäva en lampa eller någon annan inredningsdetalj. Låt fantasin flöda med hjälp av amplar & piedestaler från Lagerhaus!

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!