Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Den som har allt

Ska du köpa en present till den som har allt? Det kan vara klurigt om personen är petig och ofta köper det hen behöver när det är läge. Då gäller det att tänka till, skoja till det, tänk praktiskt till alla olika rum till hemmet, hur ska du göra livet lite enklare eller roligare? Vi har de bästa produkterna till den som har allt.

Du måste se till att stå ut med din present, som en kudde som ser ut som en donut, vem skulle inte vilja ha det? Pryd soffan eller fåtöljen med den för att få lite roligare inredning.
Du kan också välja något praktiskt som ett metallnät där du kan hänga en bricka, flera krokar, tidningshylla eller en box där du kan lägga massor av papper. Otroligt användbart och en stilren förvaring.

Ett tips är att skapa en känsla hos den som har allt. Ge hen en mugg med text BOSS på för att hen ska få en härlig känsla av självförtroende! Det är bara välja och vraka hos Lagerhaus för att hitta den perfekta presenten till den som har allt.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!