Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Spel

Vi på Lagerhaus har de roligaste spelen som garanterat kommer bidra till många skratt. Samla dina bästa kompisar och dra fram sällskapsspelet, utmana din partner eller ha en trevlig stund med familjen, vi har spel för alla tillfällen. Det finns spel i många olika kategorier som trivia, allt från quiz spel, gissningsspel, strategispel för antigen två eller fler personer i olika svårhetsgrader och spel som tillför roligare samtal till festen.

Få mer kvalitets tid och kom ifrån dator och mobiltelefon och spela tillsammans med nära och kära. Perfekt att spela en regnig sommarkväll eller att ta med på den långa bilsemestern. Ett spel är också alltid uppskattat att ge bort, antingen i gå bort present, födelsedagspresent eller julklapp som spelas direkt efter den öppnas.

Spel är inte bara roliga utan också otroligt lärorika. Träna ditt minne, bli mer allmänbildad eller få upp flåset genom någon av våra fysiska spel. Spana in våra populära spela online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!