Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Bästa vännen

Är du på jakt efter den perfekta presenten till din bästa vän? – då har du kommit rätt! Här har vi samlat produkter som oavsett kön, ålder och stil som kommer göra din bästa kompis väldigt glad. Som bästa kompis förtjänar man det allra bästa, bjud din kompis på en rejäl överraskning och ge bort en riktigt fin present.


Vem uppskattar inte ett gott doftljus eller handtvål? Ge något personligt som en presentbok eller en mugg med ett roligt citat på. Är hen inredningsintresserad kan en snygg kudde eller mysig filt vara passande eller varför inte en vacker vas. Något man aldrig kan få för många av är kokböcker, alltid finns det nya recept att lära sig och maträtter man vill pröva. Vi på Lagerhaus har de roligaste spelen, vi har allt ifrån quiz till strategispel för alla sorters tillfällen, som spel till förfesten eller till familjemiddagen, en perfekt present helt enkelt.


Skäm bort bästa vännen och hitta den perfekta presenten hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!