Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Engångsartiklar

Engångsartiklar i papp, papper eller trä är väldigt praktiskt att ha med sig när man ska ha en picknick eller om man ska ut och grilla på klipporna eller ängen. Slipp att vara försiktig med porslin och glas och använd engångstallrikar samt engångsmuggar istället! Om du grillar kött så har vi även bra engångsbestick som skär igenom köttet på ett bra sätt. Gör det enkelt för dig, slipp disken när du är tillbaka i hemmet och lägg alla engångsartiklar som du använt i en miljövänlig påse som du slänger i närmaste soptunna.

Det är också perfekt att använda engångsartiklar till bröllopet, studentfesten eller barnkalaset. Det gör ont i hjärtat när man hör ett glas falla på marken eller när en tallrik spricker. Med engångsartiklar så behöver du inte oroa dig över att barnen av misstag tappar ett glas. Vi har också otroligt fina servetter som finns i samma serier som engångstallrikar och muggar! Du kan få det otroligt fint med ett matchande tema genom hela festen, speciellt med vår somriga serie MAJA.

Vi har även snygga och roliga engångs- & popcornbägare till kalaset eller filmfesten hemma. Med fina engångsartiklar i papp från Lagerhaus så slipper du oroa dig över ditt porslin, och gör det enklare för dig helt enkelt!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!