Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Engångs- & popcornbägare

Letar du efter Engångs- & popcornbägare? Då har du kommit rätt! Ska du arrangera barnkalas, studentfest eller picknick har vi perfekta bägare för glass och popcorn för dig. Vi har roliga bägare i olika färger och former med olika fina motiv på. Välj din favorit och fyll bägaren med godsaker och njut.

Få till biokänslan hemma och köp en popcornbägare att fylla med goda, smörstekta popcorn. Vi har även snacksbägare, pommesbägare och glassbägare som passar perfekt till barnkalaset. Barnen kommer att älska dig. Matcha bägaren med passade servetter, engångsmuggar och tallrikar för att få ett festligt tema på kalaset.

Hitta dina engångs- & popcornbägare hos oss på Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!