Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Engångsmuggar

Hos oss hittar du engångsmuggar för alla tillfällen. Här hittar du pappersmuggar som passar perfekt till kalaset eller till picknicken. Välj muggar med roliga motiv på för att liva upp festen, vi har mängder med olika färger och mönster. Vi har muggar som är randiga, blommiga eller enfärgade.

Matcha dina engångsmuggar med passande servetter och engångstallrikar från samma serie för att få en enhetlig dukning. Ett kalas med roligt tema kan aldrig gå fel! Ska du ha ett större arrangemang som en student eller bröllop kan engångsartiklar vara avlastande eftersom du slipper lika mycket disk. Pappmuggar och tallrikar är något som alltid är bra att ha hemma för spontana utflykter. Åk till stranden, skogen eller parken och ät något gott tillsammans med nära och kära!

Köp dina engångsmuggar online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!