Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Engångstallrikar

Engångstallrikar passar bra till många olika tillfällen och är otroligt praktiskt. Papperstallrikar i härliga färger och mönster till barnkalaset, praktiska till stora arrangemang som student eller bröllop och ett måste till picknicken. Ett event blir mycket enklare med rätt hjälpmedel och det är precis vad engångstallrikar är. Matcha dina engångstallrikar med passade servetter, muggar och glas för att göra stunden ännu roligare. Skippa disken och släng dem bara!

Vi har tallrikar i papper och av palmblad i flera olika former och storlekar. Välj bland tallrikar, assietter eller fat för servering. Vi har populära färger som rosa, blå och guld och många fler. Papptallrikar och muggar är något som alltid är bra att ha hemma om du ska ut på spontan utflykt.

Oavsett om du väljer att köpa papperstallrikar i butik eller shoppar online hittar du alltid ett brett utbud av engångstallrikar till hög kvalitet.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!